Pasta med kødboller

Min mand laver de mest forrygende kødboller og dem vil jeg nu dele med jer her på bloggen.

Kødboller:
450 g oksekød
1/4 løg
100 g chorizo i små tern (du kan vælge en mild eller stærk efter behag)
1/2 dl mælk
2 spsk mel
salt og peber
en håndfuld persille

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser godt sammen, gerne i en røremaskine. Form kødbollerne så de er ca. 2 cm i diameter og steg kødbollerne på en pande.
Tomatsovs:
1/2 løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
4 soltørrede tomater
ca. 4 tsks oregano
1 tsk basilikum
1 revet gulerod
lidt revet courgette
salt og peber

Fremgangsmåde:
Svits løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt resten af ingredienserne og lad sovsen koge op. Blend ingredienserne så det bliver til en næsten ensartet sovs. Tilsæt kødbollerne og lad dem simre i sovsen i va 10 min for at kraften fra bollerne komme til sin ret i sovsen.
Server kødbollerne sammen med frisk grov pasta.

Anmeldelse: 
Retten går altid rent ind hos børnene og alle spiste mere end en portion.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nem lagkage med rutebiler

Hjemmelavet ravioli med kødfyld og tomatsovs

Wok - nu børnevenlig