Pasta med kødboller
Min mand laver de mest forrygende kødboller og dem vil jeg nu dele med jer her på bloggen.
Kødboller:
450 g oksekød
1/4 løg
100 g chorizo i små tern (du kan vælge en mild eller stærk efter behag)
1/2 dl mælk
2 spsk mel
salt og peber
en håndfuld persille
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser godt sammen, gerne i en røremaskine. Form kødbollerne så de er ca. 2 cm i diameter og steg kødbollerne på en pande.
Tomatsovs:
1/2 løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
4 soltørrede tomater
ca. 4 tsks oregano
1 tsk basilikum
1 revet gulerod
lidt revet courgette
salt og peber
Fremgangsmåde:
Svits løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt resten af ingredienserne og lad sovsen koge op. Blend ingredienserne så det bliver til en næsten ensartet sovs. Tilsæt kødbollerne og lad dem simre i sovsen i va 10 min for at kraften fra bollerne komme til sin ret i sovsen.
Server kødbollerne sammen med frisk grov pasta.
Anmeldelse:
Retten går altid rent ind hos børnene og alle spiste mere end en portion.
Kødboller:
450 g oksekød
1/4 løg
100 g chorizo i små tern (du kan vælge en mild eller stærk efter behag)
1/2 dl mælk
2 spsk mel
salt og peber
en håndfuld persille
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser godt sammen, gerne i en røremaskine. Form kødbollerne så de er ca. 2 cm i diameter og steg kødbollerne på en pande.
Tomatsovs:
1/2 løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
4 soltørrede tomater
ca. 4 tsks oregano
1 tsk basilikum
1 revet gulerod
lidt revet courgette
salt og peber
Fremgangsmåde:
Svits løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt resten af ingredienserne og lad sovsen koge op. Blend ingredienserne så det bliver til en næsten ensartet sovs. Tilsæt kødbollerne og lad dem simre i sovsen i va 10 min for at kraften fra bollerne komme til sin ret i sovsen.
Server kødbollerne sammen med frisk grov pasta.
Anmeldelse:
Retten går altid rent ind hos børnene og alle spiste mere end en portion.
Kommentarer
Send en kommentar