Kyllingefrikadeller

Disse frikadeller lavet af kyllingefars er en god variation til de klassiske svinekødsfrikadeller. Retten her tager kun 30 min fra start til slut.


Ingredienser (2 voksne og 2 børn):
1 pk hakket kyllingefars
1 spsk revet løg
1 groft revet pastinak
1 groft revet gulerod
1 dl mælk
1 dl havregryn
2 spsk rasp
1 æg
2 tsk rød pesto
1-2 tsk spidskommen (kan udelades)
5 g salt
lidt peber


Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser sammen, men vent med ægget til sidst - det giver en ikke så massiv konsistens - jeg kan personligt bedst lide dem lidt luftige.
Steg frikadellerne på en varm pande i ca 5-7 min. på hver side.



Tilbehør:
Pasta i tomatsovs med friske tomater og sojabønner



Anmeldelse:
Børnene var rigtig glade for frikadellerne og pastaen, men sojabønnerne var ikke til at sælge..

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nem lagkage med rutebiler

Hjemmelavet ravioli med kødfyld og tomatsovs

Wok - nu børnevenlig