Fiskeroulade med rejefyld
Jeg elsker fisk med pesto - det er virkelig et perfekt match!
Ofte bliver fisken hjemme hos os bare smurt med pesto og så ind i ovnen, men nogle gange kan det være rart at få en lille variation.

Fiskeroulade: (2 voksne og 2 børn):
3-4 Pangasius fisk
1/2 glas basilikumpesto
200 g rejer
1 fed hvidløg
en håndfuld persille
3-4 skiver seranoskinke (1 til hver fisk)

Tilbehør:
Kartoffelmos i ovnen med revet parmasan
Ærter
avokado
Fremgangsmåde:
Skræl og kog kartoflerne.
Hak rejerne groft. Pres hvidløget på et en pande med lidt smør og steg det i ca. 1/2 minut. Det må ikke blive mørkt. Tilsæt rejer og hakket persille og lad det stege i 1 min. Pas på med ikke at stege rejerne for længe, da de kan blive lidt gummiagtige.
Hvis fisken har været frossen, så dup dem med en serviet for det overskydende vand. Fordel et lag med ca. 2 tsk. pesto. Fordel rejerne, så der bliver lige meget til hver fisk. Rul fiskene og put dem i et ovnfastfad. På toppen ligges en skive seranoskinke. Put vand i bunden af fadet, så det kun lige dækker bunden.
Stil fadet i ovenen i ca. 30 min.
Mos karoflerne og tilsæt mælk indtil den rette konsistens opnås. Put mosen i små ovnfaste forme og drys med parmasanos til toppen er dækket. Bag i ovnen i ca. 20 min til skorpen er gylden.

Anmeldelse:
Fisken blev overraksende lækker. Især var den sprøde seranoskinke et dejligt og salt pift, der løftede retten. Ligeledes blev kartoffelmosen opgraderet med parmasanost på toppen, der gav lidt mere kraft til smagen.
Min mindste datter spiste meget lidt. Men min ældste udbrød: "Det kan jeg godt li' det her!" og spiste flere portioner af fisken.
Retten tog i sig selv ikke særlig lang tid at lave - ca. 20 min., men du skal lige huske at beregne tid til at koge og mose kartoflerne og så en tur i ovnen, ligesom fisken tager 30 min i ovnen.
Ofte bliver fisken hjemme hos os bare smurt med pesto og så ind i ovnen, men nogle gange kan det være rart at få en lille variation.

Fiskeroulade: (2 voksne og 2 børn):
3-4 Pangasius fisk
1/2 glas basilikumpesto
200 g rejer
1 fed hvidløg
en håndfuld persille
3-4 skiver seranoskinke (1 til hver fisk)

Tilbehør:
Kartoffelmos i ovnen med revet parmasan
Ærter
avokado
Fremgangsmåde:
Skræl og kog kartoflerne.
Hak rejerne groft. Pres hvidløget på et en pande med lidt smør og steg det i ca. 1/2 minut. Det må ikke blive mørkt. Tilsæt rejer og hakket persille og lad det stege i 1 min. Pas på med ikke at stege rejerne for længe, da de kan blive lidt gummiagtige.
Hvis fisken har været frossen, så dup dem med en serviet for det overskydende vand. Fordel et lag med ca. 2 tsk. pesto. Fordel rejerne, så der bliver lige meget til hver fisk. Rul fiskene og put dem i et ovnfastfad. På toppen ligges en skive seranoskinke. Put vand i bunden af fadet, så det kun lige dækker bunden.
Stil fadet i ovenen i ca. 30 min.
Mos karoflerne og tilsæt mælk indtil den rette konsistens opnås. Put mosen i små ovnfaste forme og drys med parmasanos til toppen er dækket. Bag i ovnen i ca. 20 min til skorpen er gylden.

Anmeldelse:
Fisken blev overraksende lækker. Især var den sprøde seranoskinke et dejligt og salt pift, der løftede retten. Ligeledes blev kartoffelmosen opgraderet med parmasanost på toppen, der gav lidt mere kraft til smagen.
Min mindste datter spiste meget lidt. Men min ældste udbrød: "Det kan jeg godt li' det her!" og spiste flere portioner af fisken.
Retten tog i sig selv ikke særlig lang tid at lave - ca. 20 min., men du skal lige huske at beregne tid til at koge og mose kartoflerne og så en tur i ovnen, ligesom fisken tager 30 min i ovnen.
Kommentarer
Send en kommentar