Hjemmelavet müsli
Hjemme hos os spiser vi altså bare enormt meget havregrød.. Eller det vil sige, børnene spiser meget havregrød. I weekenden kan det være rart med en afveksling fra hverdagsgrøden og vi laver derfor hjemmelavet müsli engang imellem.
Denne müsli er både lækker og hurtig. Det gode ved müsli er, at man kan putte lige netop de ingredienser i man kan lide, eller som man har i skabene. Spis müslien med mælk eller yoghurt.

Müsli:
ca. 400 g 5 korngryn (havregryn kan også sagtens bruges)
1/2 dl hørfrø
1/2 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl tørrede morbær
150 hakkede blandede nødder (hasselnødder, mandler og valnødder)
2 dl speltpops
1 dl honning
lidt smør
Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser op en varm pande. Vent dog med spletpops til sidst.
Tilsæt honning og rør godt. Tilsæt da lidt smør. Hæld müslien ud på et stykke bagepapir. Når müslien er kølet tilsæt speltpops.

Anmeldelse:
Den smager bare skønt, hvad enten det er sammen yoghurt eller med mælk. Den ældste datter spiste flere portioner over flere dage..
Denne müsli er både lækker og hurtig. Det gode ved müsli er, at man kan putte lige netop de ingredienser i man kan lide, eller som man har i skabene. Spis müslien med mælk eller yoghurt.

Müsli:
ca. 400 g 5 korngryn (havregryn kan også sagtens bruges)
1/2 dl hørfrø
1/2 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl tørrede morbær
150 hakkede blandede nødder (hasselnødder, mandler og valnødder)
2 dl speltpops
1 dl honning
lidt smør
Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser op en varm pande. Vent dog med spletpops til sidst.
Tilsæt honning og rør godt. Tilsæt da lidt smør. Hæld müslien ud på et stykke bagepapir. Når müslien er kølet tilsæt speltpops.

Anmeldelse:
Den smager bare skønt, hvad enten det er sammen yoghurt eller med mælk. Den ældste datter spiste flere portioner over flere dage..
Kommentarer
Send en kommentar