Blinis med laksenamnam

Her til påske skal der rigtig inviteres til påskefrokoster. Denne lille ret kan bruges til brunch, som en del af frokosten eller som en forret til påskelammet.

Retten er dejlig frisk og utrolig let at lave.

Ingredienser:
1 pk blinis (ca 30 stk)
400g røget laks
ca. 3 dl creme fraiche 9%
et stort bundt frisk dild
saft fra en halv citron
salt og peber

Pynt: Stenbiderrogn

Fremgangsmåde:
Blinisene varmes i ovnen. Skær laksen i små stykker. Bland cremefraiche med dild og citron. Tilsæt laksen. Du kan tilføje mere creme fraiche hvis du ønsker konsistensen skal være anerledes. Smag til med salt og peber.

Anmeldelse:
Det er en enormt flot ret som behager øjet. Vi havde gæster og alle børn kunne rigtig godt lide retten. Jeg har lavet retten flere gange og der har aldrig været noget tilbage.. Mums!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nem lagkage med rutebiler

Wok - nu børnevenlig

Hjemmelavet ravioli med kødfyld og tomatsovs