Kylling i ovn med rissalat
Denne ret er virkelig hurtig at lave. Ingredienserne i rissalaten er skabt ud fra hvad mine børn god kan lide, så det er egenlig bare at lade fantasien få frit løb.
Kyllingen:
1 hel kylling i ovnen krydret med All round krydderi 1 time v 200 C. (Det er et kæmpe plus, at kyllingen passer sig selv i ovnen - og nogle gange er der nok til 2 dage).
Rissalat (4 pers.)
200 g ris
1/4 hoved broccoli
1/4 agurk
1/2 dåse majs
50 g ærter
10 cocktailtomater
(evt. grønne oliven til de voksne)
Overskydende sovs fra kyllingen
Fremgangsmåde:
I den sidste halve time af kyllingens stegetid laves salaten. Kog risene efter anvisning på pakken. Skær broccoli i små stykker der lige passer til en bid og kog buketterne i 2 min, der må gerne være lidt bid i. Skær tomaterne i kvarte go agurken skæres i mindre stykker. Put alle ingredienser i en skål. Når kyllingen er færdig hæld da sovsen over salaten, det giver en dejlig lidt smøret og krydret smag.
Anmeldelse:
Mine tøser var vilde med salaten. Jeg tror især det var sovsen, det gjorde udslaget. En virkelig simpel ret, der ikke kræver meget i en travl hverdag.
Kommentarer
Send en kommentar