Kylling i ovn med rissalat

Denne ret er virkelig hurtig at lave. Ingredienserne i rissalaten er skabt ud fra hvad mine børn god kan lide, så det er egenlig bare at lade fantasien få frit løb. 



Kyllingen:
1 hel kylling i ovnen krydret med All round krydderi 1 time v 200 C. (Det er et kæmpe plus, at kyllingen passer sig selv i ovnen - og nogle gange er der nok til 2 dage).



Rissalat (4 pers.) 
200 g ris 
1/4 hoved broccoli 
1/4 agurk
1/2 dåse majs 
50 g ærter 
10 cocktailtomater 
(evt. grønne oliven til de voksne) 
Overskydende sovs fra kyllingen 


Fremgangsmåde
I den sidste halve time af kyllingens stegetid laves salaten. Kog risene efter anvisning på pakken. Skær broccoli i små stykker der lige passer til en bid og kog buketterne i 2 min, der må gerne være lidt bid i. Skær tomaterne i kvarte go agurken skæres i mindre stykker. Put alle ingredienser i en skål. Når kyllingen er færdig hæld da sovsen over salaten, det giver en dejlig lidt smøret og krydret smag. 




Anmeldelse: 
Mine tøser var vilde med salaten. Jeg tror især det var sovsen, det gjorde udslaget. En virkelig simpel ret, der ikke kræver meget i en travl hverdag.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nem lagkage med rutebiler

Wok - nu børnevenlig

Hjemmelavet ravioli med kødfyld og tomatsovs