Perlespeltsalat og karbonader
Perlespeltsalat (2 voksne og 2 børn):
150 g perlespelt
1 mango
1/2 agurk
en stor håndfuld hakket persille
100 g ærter
2 gulerødder der er skåret meget tynd
2 klatter smør
salt
1-2 tsk honning
Karbonader:
450 g hakket svinekød
rasp
salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog perlespelten efter anvisning på pakken. Snit grønsagerne. Bland de varme kerner med resten af ingredienserne og tilsæt smør, salt og lidt honning.
Bland kødet med salt og form karbonaderne. Vend dem i rasp og steg dem på panden i ca. 7 min. på hver side.
Anmeldelse:
Mine børn var især vilde med karbonaderne, de spiste flot af perlespelten. Vi voksne synes salaten var lækker og mangoen gav et dejligt sødt pift i salaten.
Kommentarer
Send en kommentar