Cremet Lakselasagne
En lakselasange er et godt alternativ til den klassiske lasagne og en god måde for børn at få både fisk og spinat.
Ingredienser:
1 pakke friske lasagneplader
1 løg
1 fed hvidløg
1/4 chorizopølse ( kan undlades, men giver god smag)
250 g frossen bredbladet spinat
Bechamelsovs - hjemmelavet eller købt (jeg købte en fra Arla med lav fedtprocent)
4 stykker laks ca. 400 g uden skind
1 kugle frisk mozzerella
salt, peber, muskatnød
Fremgangsmåde:
Svits løg og hvidløg til de bliver gennemsigtige. Tilføj chorizo og lad det stege i et par minutter. Tilsæt det frosne spinat. Hvis du putter låg på går det hurtigere med at tø spinaten op. Smag til med salt, peber og muskatnød. Tilsæt det meste af bechamelsovsen, men gem noget til toppen af lasagnen
Fordel ingredienserne i et ovnfast fad: spinat, laks, mozerella, pastaplader. Slut af med pastaplader og bechamelsovs på toppen. Drys med muskatnød.
Bag den i ovenen ved 200C i ca. 30 minutter.
Anmeldelse:
Retten er hurtig at lave og passer stort set sig selv. Børnene var overraskende glade for den og spiste meget.
Ingredienser:
1 pakke friske lasagneplader
1 løg
1 fed hvidløg
1/4 chorizopølse ( kan undlades, men giver god smag)
250 g frossen bredbladet spinat
Bechamelsovs - hjemmelavet eller købt (jeg købte en fra Arla med lav fedtprocent)
4 stykker laks ca. 400 g uden skind
1 kugle frisk mozzerella
salt, peber, muskatnød
Fremgangsmåde:
Svits løg og hvidløg til de bliver gennemsigtige. Tilføj chorizo og lad det stege i et par minutter. Tilsæt det frosne spinat. Hvis du putter låg på går det hurtigere med at tø spinaten op. Smag til med salt, peber og muskatnød. Tilsæt det meste af bechamelsovsen, men gem noget til toppen af lasagnen
Fordel ingredienserne i et ovnfast fad: spinat, laks, mozerella, pastaplader. Slut af med pastaplader og bechamelsovs på toppen. Drys med muskatnød.
Bag den i ovenen ved 200C i ca. 30 minutter.
Anmeldelse:
Retten er hurtig at lave og passer stort set sig selv. Børnene var overraskende glade for den og spiste meget.
Kommentarer
Send en kommentar