Kyllingefrikadeller
Disse frikadeller lavet af kyllingefars er en god variation til de klassiske svinekødsfrikadeller. Retten her tager kun 30 min fra start til slut.
Ingredienser (2 voksne og 2 børn):
1 pk hakket kyllingefars
1 spsk revet løg
1 groft revet pastinak
1 groft revet gulerod
1 dl mælk
1 dl havregryn
2 spsk rasp
1 æg
2 tsk rød pesto
1-2 tsk spidskommen (kan udelades)
5 g salt
lidt peber
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser sammen, men vent med ægget til sidst - det giver en ikke så massiv konsistens - jeg kan personligt bedst lide dem lidt luftige.
Steg frikadellerne på en varm pande i ca 5-7 min. på hver side.
Tilbehør:
Pasta i tomatsovs med friske tomater og sojabønner
Anmeldelse:
Børnene var rigtig glade for frikadellerne og pastaen, men sojabønnerne var ikke til at sælge..
Ingredienser (2 voksne og 2 børn):
1 pk hakket kyllingefars
1 spsk revet løg
1 groft revet pastinak
1 groft revet gulerod
1 dl mælk
1 dl havregryn
2 spsk rasp
1 æg
2 tsk rød pesto
1-2 tsk spidskommen (kan udelades)
5 g salt
lidt peber
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser sammen, men vent med ægget til sidst - det giver en ikke så massiv konsistens - jeg kan personligt bedst lide dem lidt luftige.
Steg frikadellerne på en varm pande i ca 5-7 min. på hver side.
Tilbehør:
Pasta i tomatsovs med friske tomater og sojabønner
Anmeldelse:
Børnene var rigtig glade for frikadellerne og pastaen, men sojabønnerne var ikke til at sælge..
Kommentarer
Send en kommentar